Lauantaina 25.7.2020

Koko perheen maksuton rantapäivä!

Beach Volley 
-turnaus

Lauantaina pelataan Beach Volley -turnaus, jossa voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa! Ilmoitathan joukkueesi mukaan, niin pääset tavoittelemaan haluttua Mellilänjärven mestari -titteliä.
Ilmoittaudu mukaan!

Sarjat

Vuonna 2020 kilpaillaan neljässä sarjassa (mikäli jokaiseen sarjaan on riittävästi ilmoittautuneita).

Kilpa

Naiset

Yleinen

Junnut

Joukkueen kokoonpano

Kentällä yhtäaikaisesti maksimissaan 4 pelaajaa per joukkue. Joukkueessa saa olla yhteensä 6 pelaajaa. Yleisen sarjan joukkueissa voi olla sekä aikuisia että lapsia. 

Erillinen junnusarja 2004 tai sen jälkeen syntyneille.  

Joukkueessa voi olla maksimissaan yksi 2-sarjan tai ylemmän sarjatason pelaaja.  

Turnaukseen tulee erillinen kilpasarja, jos kilpasarjasta kiinnostuneita on tarpeeksi. Kilpasarjassa pelataan virallisilla Beach Volley -säännöillä.  

Mikäli naistensarjaan ei tule riittävästi joukkueita, on pelkillä naisjoukkueilla mahdollisuus osallistua myös Yleiseensarjaan. 

Säännöt

Verkon yli tulevaa palloa saa nostaa sormilyönnillä. Hyökkäyksessä on sallittu kaikki jujutukset ja sijoitukset sormilyönneillä. 

Kosketuksien lukumäärä
Kolme kuten lentopallossa. Torjuntakosketus lasketaan yhdeksi kosketukseksi, kaksi kosketusta on jäljellä jos pallo koskee torjuntaan. 

Ensimmäinen kosketus verkon yli tulevaan palloon
Ensimmäisen kosketuksen saa tehdä sormilyönnillä. 

Verkkovirheet, keskirajan ylitys
Verkkokosketus on virhe vain, josse tapahtuu pallontavoittelutilanteessa (hyökkäys, torjunta, pallon tavoittelu verkon pinnasta jne. Keskirajan (= verkkolinjan ylitys, rajaa ei ole merkitty!) on virhe jos se häiritsee vastustajaa.

Ilmoittaudu mukaan!

Osallistumismaksut ovat seuraavat: 
Yleinen-, naiset- ja kilpasarja: 50 euroa / joukkue 
Junnusarja: 20 euroa / joukkue 

Osallistumismaksulla katetaan kenttien ylläpito ja mahdollistetaan Beach Volley -harrastus jatkossa maksutta kaikille kävijöille! 

Ilmoittautuaksesi tarvitsemme joukkueenne alustavan nimen ja yhteyshenkilön tiedot. Tarkemmat tiedot toimitamme aina yhteyshenkilölle. 
Ilmoittaudu mukaan!Täytä lomake täällä!
Seuraa meitä! 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram