Mellilä Riviera 2.0 tulee taas! 

Taas mennään! Järjestyksessään toinen Mellilä Riviera 2.0 järjestetään Mellilänjärvellä Lauantaina 25.7.2020.

Päivällä ohjelmassa koko perheen rantapäivä, Beach Volley -turnaus, Frisbeegolf-kisat ja kaikkea muuta kivaa. Katsotaan mitä kaikkea kevään 2020 aikana kävijöiden päänmenoksi keksitään ;) 

Kiitos kaikille jotka mahdollistitte ensimmäisen vuoden (2019) tapahtuman! 

Beach Volley 
-turnaus

Lauantaina pelataan Beach Volley -turnaus, jossa voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa! Ilmoitathan joukkueesi mukaan, niin pääset tavoittelemaan haluttua Mellilänjärven mestari -titteliä.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Paljon lisää ohjelmaa tulossa kevään 2020 aikana!

Naamat Loimaa Eventsin takana!

Loimaa Events muodostuu ennen kaikkea yhteisen ajatuksen ja tavoitteen jakavista ihmisistä. Jos haluat mukaan joukkoon, niin ota rohkeasti yhteyttä, hyviä tyyppejä kaivataan aina mukaan! 

KALLE ESKOLA

Loimaan tapahtumakentän vakiopelaaja! Tää tekstikenttä oli liian pieni kertomaan kaikesta ja toisekseen, te kyllä tunnette Kallen! 
+358 44 5263958

LAURI ESKOLA

Monessa mukana, vapaaehtoistyöstä ja urheilusta elävä Lauri löytyy usein taustalta varmistamassa että kaikki pyörii ja hommat tulee hoidettua kunnolla! 
+358 40 7392616

VILLE KANKARE

Erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien taustalla. Ratkomassa eteen tulevia haasteita ja pitämässä kokonaisuuksien narut käsissä ja mielellään suorana! 
+358 50 364 1822
Lisätietoja yhdistyksestä ja sen tarkoituksesta

YHTEISTYÖSSÄ

Haluatko olla yrityksesi tai yhdistyksesi kanssa mukana? 

Loimaa Events ottaa aina ilolla vastaan yritykset ja yhdistykset, jotka haluavat olla mukana kehittämässä Loimaan tapahtumatarjontaa ja mahdollistamassa uusia tapoja viettää aikaa yhdessä!

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä mitä kaikkea voidaan saada aikaan! 
Seuraa meitä! 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram