Tervetuloa mukaan!

Loimaata rakennetaan ja kehitetään vain yhdessä. Tästä syystä etsimme nyt innokkaita yrityksiä mukaan tukemaan toimintaamme ja jakamaan ajatusta yhteisen Loimaan kehittämisestä. Kaikki tuki on tarpeen ja auttaa meitä työskentelemään kohti tavoitetta!

Tuki tapahtumalle

150 euroa (alv0)
Nimi/logo ja näkyvyyttä kaikissa materiaaleissa ja Loimaa Eventsin kanavissa. 

Sponsori

1000 euroa (alv0) 
Näkyvyys kaikessa, mm. tapahtuman alueella ja videoissa.. Nimetään tapahtuman pääsponsoriksi. Kokonaisuus rakennetaan aina yhdessä!

Jotakin muuta mielessä? Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä mitä keksitään!

Tapahtuman budjetti

Loimaa Eventsin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja toiminta rahoitetaan tulevista tapahtumista saatavilla tuloilla. Toimintamme on rakennettu niin, että yritysten on myös helppo olla tukemassa ja edesauttamassa tapahtumien järjestämistä.

Budjetti vuodelle 2020

Budjetti 3000 euroa

1500 euroa: Markkinointi ja tapahtuman tunnettavuuden lisääminen. 
500 euroa: Kenttien parantaminen ja pelikuntoon saattaminen talven jäljiltä. 
300 euroa: Talkoolaisten ruoka- ja juoma + vakuutukset
700 euroa: Tapahtuman järjestelyt ja oheisohjelma 

Naamat Loimaa Eventsin takana!

Loimaa Events muodostuu ennen kaikkea yhteisen ajatuksen ja tavoitteen jakavista ihmisistä. Jos haluat mukaan joukkoon, niin ota rohkeasti yhteyttä, hyviä tyyppejä kaivataan aina mukaan! 

KALLE ESKOLA

Loimaan tapahtumakentän vakiopelaaja! Tää tekstikenttä oli liian pieni kertomaan kaikesta ja toisekseen, te kyllä tunnette Kallen! 
+358 44 5263958

LAURI ESKOLA

Monessa mukana, vapaaehtoistyöstä ja urheilusta elävä Lauri löytyy usein taustalta varmistamassa että kaikki pyörii ja hommat tulee hoidettua kunnolla! 
+358 40 7392616

VILLE KANKARE

Erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien taustalla. Ratkomassa eteen tulevia haasteita ja pitämässä kokonaisuuksien narut käsissä ja mielellään suorana! 
+358 50 364 1822
Lisätietoja yhdistyksestä ja sen tarkoituksesta
Seuraa meitä! 
check linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram