Loimaa Events ry

Yhdistyksen pääasiallisena tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää erilaisten tapahtumien järjestämistä Loimaalla yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Yhdistys tukee ja vie eteenpäin seutukunnan elinvoimaisuutta ja omalta osaltaan mahdollistaa laadukkaan tapahtumatarjonnan kehittämisen.

Miten me voidaan auttaa?

Loimaa Events on perustettu ennen kaikkea järjestämään tapahtumia itse tai olemaan mukana muiden järjestämissä tapahtumissa. 

Meillä on valtavasti kokemusta siitä, mitä tapahtumien järjestämiseen liittyy ja millaisia asioita siinä kannattaa huomioida. Tämä osaaminen halutaan jatkossa antaa entistä paremmin loimaalaisten yhdistysten, yritysten ja muiden tapahtumajärjestäjien käyttöön. 

Jos siis mielessä on uusi tapahtuma, kaipaat apua tai neuvoja niin ota meihin yhteyttä. Loimaa Events auttaa aina kun voi. 

Loimaa tarvitsee yhteistyötä, yhdessä tekemistä ja uusia ajatuksia. Loimaa Events tekee oman osansa ja auttaa kehittämään Loimaata yhdessä. 

Naamat Loimaa Eventsin takana!

Loimaa Events muodostuu ennen kaikkea yhteisen ajatuksen ja tavoitteen jakavista ihmisistä. Jos haluat mukaan joukkoon, niin ota rohkeasti yhteyttä, hyviä tyyppejä kaivataan aina mukaan! 

KALLE ESKOLA

Loimaan tapahtumakentän vakiopelaaja! Tää tekstikenttä oli liian pieni kertomaan kaikesta ja toisekseen, te kyllä tunnette Kallen! 
+358 44 5263958

LAURI ESKOLA

Monessa mukana, vapaaehtoistyöstä ja urheilusta elävä Lauri löytyy usein taustalta varmistamassa että kaikki pyörii ja hommat tulee hoidettua kunnolla! 
+358 40 7392616

VILLE KANKARE

Erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien taustalla. Ratkomassa eteen tulevia haasteita ja pitämässä kokonaisuuksien narut käsissä ja mielellään suorana! 
+358 50 364 1822
Lisätietoja yhdistyksestä ja sen tarkoituksesta
Seuraa meitä! 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram